2010. március 27., szombat

Karcolatok / Scratches - on Félix Lajkó

Yesterday evening I took my daughter, LiLi to a Félix Lajkó concert. Well… He’s such an outstanding and unique artist. His playing of the violin strikes me over and over again. I first met him during my freshman year at MOME. He popped into our party with his violin and in the middle of the DJ VJ set he started to play. Just that. And the DJ got unplugged and there stood this guy with his violin playing as if no one had been around. He says „The basis of my music is the sensitivity of my instrument and its colorfulness. I do not play any new styles of music, I just follow my own path, improvise and compose music." Well, here is a little snippet of how I tried to cope with his music those days. Hope you’ll enjoy.

6 megjegyzés:

ojni írta...

Nahát.... ez nagyon nosztalgikus volt még nekem is... Lajkó Félix, hjajjj... nagyon eltaláltad! A vége előtt-előtt van egy rész, ahol nagyon szépen táncolnak a vonalak. A madárka is tök jóóó! :)) Gondolom rengeteg meló van benne...

picidia írta...

nem semmi! nekem is nosztalgikus, pedig nem láttam még. tök jó!

Mónika írta...

:))nagyon klassszz!! nem hiányzik?

Pásztohy Panka írta...

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett:)Nekem is nagyon nosztalgikus, és hát ez volt az első film amit csináltam az egyetemen.Azóta sokat változott minden....gondolom. akkor még animáción is csak egy ócska számítógép volt, amiért sorba kellett állni. ezért aztán arra dolgoztunk ami volt.

Névtelen írta...

Kedves Panka! Milyen emailen lehet utolerni teged? Regebben olvastam a blogodon, hogy megrendelesre rajzolsz, errol szeretnek erdeklodni. Kerlek, ird meg ide az email cimed, vagy kuldd meg a kipikopii@yahoo.com-ra. Elore is koszonom!

Pásztohy Panka írta...

Próbáltam írni a kipikopii címre, de visszajön a levél.
Írj ide: pankimanki@gmail.com