2010. november 7., vasárnap

Karácsonyi matricák


Egyedi kis pélányszámú karácsonyi matricáim rendelhetőek lettek újra! Egy csomagban mind a 4 képen látható lap megtalálható. 4 db 15cm x 20cm-es matricalap, összesen 24 matricával. Ára: 1200Ft+ postaköltség.

8 megjegyzés:

Rippl Renáta írta...

Én szeretnék egy matricaszettet! Hová írjam a címet? Vagy a Tündérellátóban is át tudom venni?? Könyveidet nem árulod saját magad? Aptóhal és társi érdekelnének...természetesen dedikálva!! :-)

Pásztohy Panka írta...

Szia Renáta!
Találkozhatunk is, ha már egy városban lakunk, de szerdán a Hold utcai oviban is árulni fogom:)
Sajnos az Apróhalas sorozatból nekem is csak 1 példányom van, mert ezek tesztkönyvek voltak. Ha jól sikerült a tesztelés(nemsokára megtudom) akkor 3 hetente kint lesznek az újságosoknál. Akkor természetesen dedikálom is:)
Ide írhatsz a részleteket megbeszélni: pankimanki@gmail.com

rosehip írta...

nekem is kellene egy matrica szett.Renáta is elhozhatja,ha még nem vette meg.mert most nem leszünk oviban.és ezért ott nem tudjuk megvenni,viszont kéne télapóra

Pásztohy Panka írta...

Ok!Csipkebogyó:)
Megbeszélem Renátával!

illustration poetry írta...

hello...
i wish i could understand the language here...

picidia írta...

szia!
és matricákat magad gyártatod?
ha szabad ilyet kérdezni...
köszi.

Pásztohy Panka írta...

o gosh! Sorry Ratu, my bad!
These are my goods on sale to make you feel a tiny bit Christmassy. I've got a little more than a dozen 4-piece wall stickers and some original illustration made for one of my early book. The drawings will come with the new edition of the book pictured or an other one from the serial. if somebody's interested of course! Kind of limited and the book's in Hungarian so I didn't think out there it'd draw attention. Happy I've proved to be wrong, though. Anyway, glad to read you!

Pásztohy Panka írta...

szia dia
igen én
de ha nagyobb szériára szánnám el magam (a stanckés miatt jobban megérné), akkor inkább egy jó ismerősnél nyomatnám és talán a csomagolással sem vesződnék...