2011. április 1., péntek

Végre elkezdődtek a munkálatok a padláson! 1.rész / Working on my new attic studio - part one

Közel nyolc év várakozás után elkezdődött a padlás műtermem építése. Ha minden jól alakul, nyáron már itt rajzolhatok, és közben csodálhatom a hegyeket a távolban. Azt terveztem, hogy beszámolok itt a blogon a munkálatokról. Ami eddig megvan, az építési engedélyen kívül, az a tető szigetelése és az ablakok. Hétfőn kezdődik a gipszkartonozás, már nagyon várom!

After 8 years of waiting we finally made up our mind to turn our attic into a studio. The way things are going by the end of this month I’ll have been using it and enjoying the nice view to the nearby hills. Now I’m planning to cover the process here. Well to get the planning permission and a bunch other necessary paper thing done took almost ½ year and last week we eventually had a couple of windows installed and gave the roof a warm coat for the winter. I hope things are gonna speed up a bit though. Well we will see, right? Bye!


7 megjegyzés:

Pásztohy Panka írta...

Tudja valaki hogy lehet leszedni a hóesést?

Eszter írta...

Veled drukkolok. :)

Budai Detti írta...

....már az ablakról? Mert nekünk elég volt csak megnyitni és lecsúszott.
Húúúú, de szuper! Nagyon kíváncsi leszek, vagyok! Hajrá!/...csak óvatosan a könyvek iránt érdeklődőkkel- nehogy megint meglátogassanak./

panka írta...

A hóesést a blogomról:)
Lesz ajtó, remélem távol maradnak a tolvajok!

illustration poetry írta...

oh but i see my lover.

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Szia Panka! Angolul keress rá hozzáírva a blogger-t is. Biztos valami html-es megoldás, azt kellene kivenni.
Már hiányoltalak, úgyhogy örülök a híreknek. Majd meglátod milyen jó a tetőablak alatt! (Bár, ha gép előtt kell dolgozni, akkor már nem annyira, de manuális melóhoz a legideálisabb fényügyileg.

schall eszter írta...

húúúúúú de irigyellek...:)))